Satsa på en Yamaha motocross

Är det så att du är sugen på att köpa dig en Yamaha motocross? Du kan hitta Yamaha motocross, samt en hel del annat hos Mascot Motors. Hos dem kan du bland annat hitta detta:

  • Motorcyklar
  • MX/enduro
  • Mopder
  • ATV
  • Marin

En motocross från Yamaha passar dig som gillar denna sport! Det är en sport som passar alla. Om du gillar fart, spänning, adrenalinkickar samt att ha kontroll över dig själv, så är detta en bra sport att ge dig på. Dock kan det ju vara bra då att ha en motocross att köra med!

Motocross från Yamaha

Du kan satsa på en Yamaha motocross eller av annat märke. Det viktiga är att du har en motocross som passar din ålder och din kroppslängd. De minsta fordonen som är för barn är lekfordon har en motorstorlek på 50cc, de största för vuxna är på 450cc.

När man kör denna sport, så görs det på en bana, med sand, grus eller jord. Det brukar även finnas ett visst antal kurvor samt hopp.

Allt inom motor hos Mascot Motors

Oavsett om det är en motocross från Yamaha du vill ha, eller en MC, så kan du kolla in det sortiment som Mascot Motors har. De har även andra märken av både motocross och motorcyklar. Detta företag startades 1969. De har ett brett sortiment av just Yamaha samt att de även har en verkstad. De erbjuder reparation av motorcyklar, scooters, cross/enduro, mopeder, ATV, snöskotrar, båtmotorer och vattenskotrar. De har även i reservdel/tillbehörsförsäljning samt stort utbud av personlig utrustning och tillbehör.