Stort utbud av hydraulcylinder dubbelverkande

Hydraulcylindrar finns i flera olika branscher som till exempel: transport och renhållning, entreprenad och industri samt skogs- och lantbruk. Det finns även hydraulcylinder dubbelverkande som har dubbelverkande kraft. Denna används i de sammanhang där hydraulkraft är ett måste åt båda hållen, det vill säga både tryckande och dragande. Det som förekommer mest vid infästning är ledlager men det finns allt från fläns till gängad stång och okinfästning.

Det är ett stort utbud och det går även att anpassa hydraulcylindrar dubbelverkande efter hur du som kund vill ha den. Dock är det viktigt att berätta hur ni ska använda hydraulcylindrarna i framtiden för att hitta rätt design. Faktum är att den största produktionen av hydraulcylindrar består av dubbelverkande cylindrar. Parken som finns i Tranås har plats för tillverkning av hydraulcylinder till 25/16 till 250/125 millimeter med slaglängder upp till 6000 millimeter.

Köp in cylindrar från ett etablerat företag

Melin & Carlsson har sedan år 1990 varit aktiva inom hydrauliska system. De har stått bakom produkter som används vid förflyttning av tyngre föremål. Till exempel har förflyttning av timmer och schaktmassor till spannmål, sopor och varulager ägt rum. Transporten har utförts med hjälp av lastbilar, skördemaskiner och truckar. I princip alla sammanhang där kraft förekommer behövs det hydraulcylindrar och främst dubbelverkande hydraulcylindrar.

För att komma i kontakt med företaget kan du skicka iväg ett kontaktformulär via hemsidan där du även kan få en broschyr hemskickad. Du hittar också alla kontaktuppgifter till alla medarbetare på hemsidan och kan både nå de anställda på mail och telefon. Öppettiderna är måndag – torsdag mellan klockan 08:00 – 16:30 och fredagar mellan klockan 08:00 – 16:00. Du hittar även en allmän mailadress om du skulle ha några frågor eller funderingar.