Välj ett passande minireningsverk till ditt hushåll

Då det är väldigt viktigt att man anlitar ett företag som verkligen uppfyller alla krav och föreskrifter som finns när man ska installera ett nytt eller reparera sitt redan befintliga minireningsverk så kan man läsa på mycket på internet i förväg för att verkligen vara säker på att man vänder sig till ett seriöst och pålitligt företag. Tranås Cementvarubutik är ett företag som är medlemmar i MRV, MRV är branchorganisationen för EN-testade minireningsverk, något som är väldigt viktigt att man kollar upp eftersom det är en stor fördel för er som ska installera reningsverket hemma hos er.

Hos Tranås Cementvarubutik så hittar ni WSB Clean minireningsverk som är såväl CE-märkt som EN-testat enligt 12566-3, det uppfyller också de nya krav som man införde den 1 juli 2013 för minireningsverk i hushåll. Det är ett väl beprövat system som många är nöjda med och som har en lång livslängd, så ni kan alltid räkna med bästa service och kvalitet när ni anlitar eller handlar hos Tranås Cementvarubutik.

WSB Clean minireningsverk

WSB Clean är ett minireningsverk tillverkat i betong som är anpassat efter det klimat som vi har här uppe i norden, själva tekniken bakom reningsverket utvecklades i Tyskland och används idag i 14 länder världen över i 45 000 olika anläggningar tack vare dess effektiva funktion och livslängd. Ni kan köpa reningsverk för såväl enskilda hushåll som för större fastigheter, det är enbart att kontakta företaget för att få mer information om just er beställning.

Ni kan alltid känna er trygga med att ni kommer att få produkter i mycket hög kvalitet och professionella installationer om ni väljer att anlita Tranås Cementvarubutik. Ni får även alltid 20 års garanti vid serviceavtal på reningsresultaten, något som känns väldigt tryggt när man har ett enskilt avlopp och minireningsverk i hemmet eftersom att ni alltid har någon att höra av er till om ni skulle behöva hjälp med reparation eller har några frågor.